Skip to content

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med dit besøg på min hjemmeside https://cammillasimonsen.dk/ har du mulighed for at registrere en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler jeg da det er nødvendigt for, at jeg kan tage kontakt til dig. Jeg opbevarer dine oplysninger i en efterfølgende periode på 6 måneder.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du siger "Ja" til "Jeg er indforstået med at mine oplysninger bliver brugt til at kontakte mig. Oplysningerne vil ikke blive videregivet eller brugt til andet formål.", behandler jeg din e-mailadresse og dine oplysninger indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af mine e-mails eller ved at kontakte mig på info@cammillasimonsen.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg anvender tredjeparter til behandling og håndtering af dine personoplysninger. Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Personlig Træner Cammilla Simonsen
CVR-nr. 36362162
Farverland 6
2600 Glostrup
E-mail: info@cammillasimonsen.dk

Hvis der er fejl i dine oplysninger, har du ret til at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så jeg kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.